"Daar moest ik me aan houden": Kim Van Oncen deelt exclusieve details over huwelijk van Thibaut Courtois Celebs
Celebs

"Daar moest ik me aan houden": Kim Van Oncen deelt exclusieve details over huwelijk van Thibaut Courtois

"Daar moest ik me aan houden": Kim Van Oncen deelt exclusieve details over huwelijk van Thibaut Courtois

Thibaut Courtois is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met het Israëlische model Mishel Gerzig. Maar op zondagavond werd ook al een groot welkomstfeest gehouden. Radiopresentatrice Kim Van Oncen was ook van de partij en deelde enkele opvallende details over dat feest bij Radio2.

Kim Van Oncen is tot en met 28 juni niet te horen bij Radio2. Zo woont de radiostem momenteel het huwelijk van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig bij, dat enkele dagen duurt. Zo vond er op zondag al een welkomstparty plaats in Cannes. En Kim Van Oncen heeft het duidelijk naar haar zin gehad op die pre-party.

"Het was heel leuk en ik heb maar een heel klein beetje geslapen", vertelde Kim Van Oncen maandagochtend op Radio2 aan haar collega Peter Van de Veire. "Thibaut en de bruid zagen er heel gelukkig en mooi uit. Het zag eruit alsof ze zich heel goed amuseerden. Er waren ook heel wat bekende voetballers, maar ik ken die allemaal niet", aldus Kim.

Mannen met oortjes

"Het eten was ook supergoed", vervolgt ze. Al moest ze zich ook aan bepaalde regels houden. Zo kregen de gasten een zwijgverbod en mochten er ook geen beelden gemaakt worden. "Er stonden van die grote mannen met oortjes in, die duidelijk maakten dat er geen beelden gemaakt mochten worden. Daar heb ik me ook maar aan gehouden", aldus Kim.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws