Comeback van Milk Inc.-zangeres Linda Mertens nu echt nabij? Regi verklapt belangrijk nieuws Celebs
Celebs

Comeback van Milk Inc.-zangeres Linda Mertens nu echt nabij? Regi verklapt belangrijk nieuws

Comeback van Milk Inc.-zangeres Linda Mertens nu echt nabij? Regi verklapt belangrijk nieuws

Wanneer zal Linda Mertens opnieuw op het podium staan in België? Dat is iets dat veel fans van Milk Inc. zich afvragen. Zal ze haar langverwachte comeback maken op Regi’s concert in het Sportpaleis? De dj vertelt daar nu zelf meer over in een nieuw interview.

Jarenlang was het stil rond Linda Mertens nadat haar dochtertje de strijd tegen kanker verloor. Toch kwam er recent opvallend nieuws naar buiten over de Milk Inc.-zangeres. Zo stond ze al verschillende keren op de planken in het buitenland. Al lang wordt er gespeculeerd dat ze haar comeback zal maken op het concert van Regi in het Sportpaleis, dat ‘The Return’ noemt.

Die naam van het concert is volgens de dj gebaseerd op de terugkeer van de Vlaamse eurotrance. Die stijl die hij mee heeft uitgevonden is terug enorm populair en daarom heeft hij een nieuwe single uitgebracht met Maxine genaamd ‘Horen, zien en zwijgen’. “Die sound komt terug en ik voel dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik denk dat er een kettingreactie op komst is. Dus komt de single nu, want ik wou natuurlijk niet als laatste komen”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Donkere beats

In de nieuwe single van Regi hoor je duidelijk invloeden van het vroegere Milk Inc. Zal ook de frontvrouw van de dance-act haar return maken? "Linda? Eerlijk. Er wordt gepraat", biecht hij op. Dat is dus goed nieuws voor de fans. "Ik zie deze single en de show eigenlijk als een groot labo-experiment", gaat hij verder. "Laat ons zeggen dat we aan het aftasten zijn. Maar ik sluit niks uit", aldus de dj.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws