Celine Van Ouytsel laat beha uit en doet Instagram ontploffen: "Hallowkes!" Celebs
Celebs

Celine Van Ouytsel laat beha uit en doet Instagram ontploffen: "Hallowkes!"

Celine Van Ouytsel laat beha uit en doet Instagram ontploffen: "Hallowkes!"

Celine Van Ouytsel wordt geregeld de knapste Miss België van de afgelopen jaren genoemd. Ze is ook een van de weinige Miss Belgiës van de voorbije jaren die erin geslaagd is om een mediacarrière uit te bouwen. De knappe blondine deelde nu een uitdagend kiekje op Instagram.

Annelien werd in 2020 Miss België. Sindsdien dook ze vaak op in de media. Zo was ze al sidekick van Gert Verhulst en James Cooke in 'De Cooke & Verhulst-show'. Onlangs presenteerde ze ook het Play 4-programma 'Play Café'.

Celine is ook influencer. Geregeld trakteert ze haar volgers op sexy foto's. Ze heeft dan ook al bijna 190.000 volgers. Ditmaal plaatste ze een foto waarop ze zonder beha te zien is in haar lang kleedje. Het regent alvast reacties.

"Nog steeds de mooiste”, “Hallowkes”, “Jawadde”, “Mooi, strak kleedje”, “Amai, wat een vrouw”, luidt het in de comments. Oordeel hieronder gerust zelf!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws