Celine Van Ouytsel gaat uit de kleren in pikante video en doet Instagram bijna crashen: "Smoking hot!" Celebs
Celebs

Celine Van Ouytsel gaat uit de kleren in pikante video en doet Instagram bijna crashen: "Smoking hot!"

Celine Van Ouytsel gaat uit de kleren in pikante video en doet Instagram bijna crashen: "Smoking hot!"

Celine Van Ouytsel werd in 2020 verkozen tot Miss België. Sindsdien is ze ook een veelgevraagd model. Zo deelde de ex-Miss België zopas een video op Instagram van een van haar meest recente fotoshoots. En dat filmpje lokt ook heel wat reacties uit bij haar volgers.

Het is inmiddels al drie jaar geleden dat Celine Van Ouytsel gekroond werd tot het mooiste meisje van het land. In tegenstelling tot andere recente Miss Belgiës, is Celine er wel in geslaagd om een mediacarrière uit de bouwen. Zo was ze onlangs nog te zien als presentatrice van 'Play Café' op Play4.

Daarnaast wordt Celine vaak gevraagd als model. Op Instagram deelde de blondine nu enkele beelden van een recente fotoshoot in Malta. Voor die fotoshoot ging de voormalige Miss België ook uit de kleren. Zo zien we haar onder meer poseren op het strand in een sexy bikini.

Beauty

Haar volgers hoor je alvast niet klagen. Zij overladen Celine met complimenten. “Wauw!”, “Ja hallo!”, “Zo mooi!”, “Wow, hoe knap!”, “Mijn God Celine!”, “Blijft de knapste miss”, “Je bent zo sexy!”, “Beauty!”, “Smoking hot!”, “Wat een schoonheid!”, luidt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws