Céline Dion meldt slecht nieuws over gezondheid en moet duizenden Belgische fans teleurstellen Celebs
Celebs

Céline Dion meldt slecht nieuws over gezondheid en moet duizenden Belgische fans teleurstellen

Céline Dion meldt slecht nieuws over gezondheid en moet duizenden Belgische fans teleurstellen

Slecht nieuws voor de fans van Céline Dion. De Canadese zangeres zou dit najaar maar liefst drie keer in het Antwerpse Sportpaleis optreden, maar nu komt er droevig nieuws naar buiten. Zo is ze genoodzaakt om haar volledige tour te annuleren.

Het gaat al een tijdje niet goed met Céline Dion. Eind vorig jaar maakte ze al bekend dat ze lijdt aan een zeldzame neurologische aandoening. Het stiff-personsyndroom zorgt ervoor dat ze moeite heeft met lopen, maar daarnaast beïnvloedt de ziekte ook haar stembanden. Daardoor moest ze eerder al optredens uitstellen.

Doordat ze nog steeds herstellende is, heeft ze nu een moeilijke knoop moeten doorhakken. Op 17, 18 en 20 september zou ze normaal op de planken staan van het Antwerpse Sportpaleis, maar de Canadese zangeres heeft de resterende data van haar 'Courage World Tour' nu geannuleerd. "Terwijl de wereld herstelt van de pandemie, blijft Céline kampen met een medische aandoening die haar verhindert om op te treden", luidt het persbericht.

Persoonlijke boodschap

Ook Céline wil nog wat kwijt aan alle fans die een kaartje hadden voor één van de geannuleerde optredens. "Het spijt me dat ik jullie allemaal opnieuw moet teleurstellen", begint ze. "Ik werk heel hard om mijn kracht terug te krijgen, maar een tour kan erg zwaar zijn, zelfs als je je honderd procent voelt", zegt de zangeres. Volgens haar vindt ze het dan ook heel erg dat ze de tour moet annuleren. "Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik niet opgeef. En ik kan niet wachten om jullie weer te zien", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws