Camille Dhont blaast al haar fans omver met waanzinnig goed nieuws: "Ik kan niet wachten" Celebs
Celebs

Camille Dhont blaast al haar fans omver met waanzinnig goed nieuws: "Ik kan niet wachten"

Camille Dhont blaast al haar fans omver met waanzinnig goed nieuws: "Ik kan niet wachten"

Het gaat hard voor Camille Dhont. De zangeres scheert hoge toppen en nu heeft ze alweer geweldig nieuws te melden. Zo verklapt de zangeres meer over haar grootste optreden ooit en haar volgers reageren meteen erg enthousiast.

Je zou bijna vergeten dat Camille Dhont bekend is geworden door de jeugdreeks ‘#LikeMe’, want ze doet het bijzonder goed als solozangeres. De blondine heeft namelijk de ene hit na de andere beet. Vorig jaar stond ze nog vijf keer in de Lotto Arena in Antwerpen, maar die concertzaal lijkt toch een beetje te klein te zijn voor het popfenomeen.

Daarom kondigt Camille nu al een grote show aan voor 2024. “Binnen exact 365 dagen sta ik in het Sportpaleis!”, klinkt het. “Met een een gloednieuwe show, nieuwe liedjes, nieuwe acts en véél magie”, aldus de zangeres. Ze kijkt er zelf al heel hard naar uit. “Ik kan niet wachten om dit met jullie te mogen beleven”, besluit ze.

Indrukwekkend

Haar fans kunnen dit goede nieuws amper geloven. "Wauw", "Proficiat", "Zo trots op jou", "Yes girl", "Ja, knallen zoals altijd", "Absurd", "Dit is zo cool", "Ster", "Succes", "Abnormaal", "OMG", "Crazy", "Solo in het sportpaleis, queen", "Zo excited", "Dit wordt magisch", "Ik ben zo blij", "Let's go" en "Ik kan nu al niet meer wachten", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws