Brecht uit 'Blind Getrouwd' zet grote stap net na pijnlijke relatiebreuk met Dziubi: "Sterk!" Celebs
Celebs

Brecht uit 'Blind Getrouwd' zet grote stap net na pijnlijke relatiebreuk met Dziubi: "Sterk!"

Brecht uit 'Blind Getrouwd' zet grote stap net na pijnlijke relatiebreuk met Dziubi: "Sterk!"

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen maakten zopas bekend dat ze niet langer samen zijn. Een harde klap, maar Brecht laat de moed niet zakken. Hij heeft nu besloten om iets te doen dat hij nog nooit eerder heeft gedaan.

"Met pijn in het hart laten we jullie weten dat Dziubi en ik niet langer een koppel zijn", schreef Brecht De Geyter vorige maand op zijn Instagrampagina. De twee namen vorig jaar deel aan 'Blind Getrouwd', maar nu is hun sprookje definitief voorbij. "Doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde", legde hij uit.

Enkele weken na de bekendmaking van de breuk laat Brecht opnieuw van zich horen op Instagram. Zo laat hij weten dat hij alleen op reis is vetrokken. In het filmpje krijgen we ook meteen heel wat leuke beelden te zien van zijn tripje naar Marrakech. “Je doet een solotrip na een break-up”, schrijft hij erbij.

Moedig

Zijn volgers vinden het alvast zeer moedig dat hij alleen op reis is vertrokken. “Superleuke video. Geniet van je vakantie”, “You just did that”, “Heerlijk”, “You do you”, “Superbestemming, Brecht”, “Sterk”, “Veel plezier op je solo-avontuurtje in Marokko gewenst”, “Topper”, “Supertof dat je dit doet”, “Een solotrip is ook wel echt nice” en “Zalig”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws