Bloeit er iets moois tussen Siska Schoeters en Koen Wauters? "Wat een mooi koppel!" Celebs
Celebs

Bloeit er iets moois tussen Siska Schoeters en Koen Wauters? "Wat een mooi koppel!"

Bloeit er iets moois tussen Siska Schoeters en Koen Wauters? "Wat een mooi koppel!"

Anderhalve maand geleden raakte bekend dat Siska Schoeters opnieuw de liefde gevonden had na haar scheiding met Tomas De Soete. Maar op Instagram heeft de presentatrice nu een heel intiem kiekje gedeeld met Koen Wauters. En dat kiekje zorgt nu voor heel wat verwarring bij haar volgers.

Siska Schoeters ging in oktober 2021 uit elkaar met Tomas De Soete. Vorige zomer deden er nog heel wat geruchten de ronde dat Siska een koppel zou vormen met Niels Destadsbader. Die roddels ontstonden nadat de zanger een intieme foto van hun tweetjes deelde op Instagram.

Maar Siska en Niels ontkenden die geruchten meteen klem. Zo zijn de twee gewoon zeer goede vrienden. Maar nu zaait Siska opnieuw verwarring op Instagram. Zij deelde namelijk zopas een heel intieme foto met Koen Wauters op haar Instagrampagina. En die lokt nu heel wat reacties uit bij haar volgers.

Koen ingeruild voor Niels

"Ruil jij nu Niels in voor Koen?", "Wat een mooi koppel zou dat zijn!" en "Altijd een mooi koppel gevonden", klinkt het onder meer. Maar Siska drukt de geruchten meteen de kop in. "Het moest voor mijn werk", schrijft ze bij de foto. Midden mei raakte ook bekend dat Siska Schoeters opnieuw de liefde gevonden had. Zo heeft Siska Schoeters momenteel een relatie met Thomas, een geluidstechnicus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws