Björn Soenens heeft ongelooflijk nieuws te melden over zijn strijd tegen kanker: "Godzijdank" Celebs
Celebs

Björn Soenens heeft ongelooflijk nieuws te melden over zijn strijd tegen kanker: "Godzijdank"

Björn Soenens heeft ongelooflijk nieuws te melden over zijn strijd tegen kanker: "Godzijdank"

Björn Soenens liet eind maart weten dat hij getroffen is door longkanker. Inmiddels werd zijn longtumor ook al verwijderd. Nu heeft 55-jarige VRT-correspondent geweldig nieuws te melden over zijn gevecht tegen de vreselijke ziekte.

Zo is Björn Soenens officieel kankervrij verklaard. Dat meldt hij vandaag in de media. Enkele weken geleden werd zijn longtumor verwijderd en met succes zo blijkt. Zo hoeft hij geen chemotherapie of bestralingen te ondergaan.

"Godzijdank had ik geen uitzaaiingen op de lymfeklieren", vertelt hij in de Krant van West-Vlaanderen. "Mijn eerste check-up is pas eind oktober", aldus Soenens. De VRT-journalist voelt zich dan ook als herboren.

Tweede kans

"Ik heb een tweede kans gekregen, die wil ik met beide handen grijpen", vertelt de journalist. "Opnieuw dingen aan de kaak stellen, hard werken, maar ook van het leven blijven genieten. Op een gezonde manier." Hij zal dan ook nooit meer een sigaret aanraken. "Mijn laatste twee pakjes heb ik in New York op straat gelegd, waar een toevallige passant ze kon vinden. Een soort afscheidsritueel, zeg maar", beluit de journalist.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws