Björn Soenens deelt aangrijpende beelden met zijn vrouw: "De terugkeer na kanker" Celebs
Celebs

Björn Soenens deelt aangrijpende beelden met zijn vrouw: "De terugkeer na kanker"

Björn Soenens deelt aangrijpende beelden met zijn vrouw: "De terugkeer na kanker"

Vorige week heeft Björn Soenens zeer goed nieuws te horen gekregen over zijn strijd tegen longkanker. Zo is hij zopas kankervrij verklaard door de dokters. Op Instagram deelde hij nu ook een pakkend bericht met zijn vrouw Emma.

Björn Soenens werd ruim twee maanden geleden getroffen door longkanker. Daardoor moest hij zijn werk als VRT-correspondent in de Verenigde Staten een tijdje stopzetten. Soenens liet zich namelijk in België behandelen tegen de ziekte.

Enkele weken geleden werd zijn longtumor verwijderd, met succes zo blijkt. Björn Soenens werd eind vorige week namelijk kankervrij verklaard. Zo hoeft hij geen chemotherapie of bestralingen meer te ondergaan. Afgelopen weekend vloog hij ook samen met zijn vrouw Emma terug naar de VS om opnieuw aan de slag de te gaan als correspondent voor de VRT.

Terug in de VS

Op Instagram laat hij nu weten dat hij goed is aangekomen. "Terug in de VS. De terugkeer na kanker, na twee maanden afwezigheid, is sentimenteel en maakt vele gedachten los, zoals in dat mooie nummer 'Long May You Run' van Neil Young uit 1976", schrijft hij bij enkele foto's op Instagram. "We hebben het een en ander samen meegemaakt. Met koffers vol herinneringen die nog moeten komen. We hebben dingen gevonden om te doen bij stormachtig weer. Moge je lang rennen ...", sluit hij zijn bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws