Bijzonder zware klap voor Boris Van Severen: "Kapot van verdriet" Celebs
Celebs

Bijzonder zware klap voor Boris Van Severen: "Kapot van verdriet"

Bijzonder zware klap voor Boris Van Severen: "Kapot van verdriet"

Boris Van Severen (34) moest op jonge leeftijd al afscheid nemen van zijn vader. Hij was toen amper 15 jaar oud. De vader van Boris overleed aan de gevolgen van kanker.

“Mijn vader is twee jaar ziek geweest, maar het gekke daaraan is: ik herinner mij dat niet als een slechte periode. Het was, integendeel, heel verbindend”, legt Boris uit in Het Laatste Nieuws. “In die laatste weken stond z'n bed in zijn atelier en waren we de hele tijd samen."

“Toen hij dan effectief stierf, was ik daar kapot van”, herinnert Boris zich nog maar al te goed. “Maar hoe gaat dat op die leeftijd? Na een dag of vier wilde ik alweer iets leuks doen met vrienden. Ik dacht ‘ik zal wel verdrietig zijn als ik verdrietig ben, maar ik ga me daar niet de hele tijd in wentelen.' Misschien is dat ook wel hoe ik ben: de problemen oplossen als ze zich stellen."

Niet verwerkt

"Ik dacht dat ik zijn dood allang verwerkt had, maar dankzij Frances (Lefebure, die haar moeder verloor toen ze 17 was, red.) weet ik dat dat niet zo is. En dat het ook nooit zo zal zijn. Maar dat is niet erg", klinkt het.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws