Bijzonder pijnlijk voor Sarah De Bie en zoontjes: Wout van Aert heeft slecht nieuws voor zijn gezin Celebs
Celebs

Bijzonder pijnlijk voor Sarah De Bie en zoontjes: Wout van Aert heeft slecht nieuws voor zijn gezin

Bijzonder pijnlijk voor Sarah De Bie en zoontjes: Wout van Aert heeft slecht nieuws voor zijn gezin

Wout van Aert is vorige week voor de tweede keer papa geworden. Zo mochten hij en zijn vrouw Sarah De Bie opnieuw een zoontje verwelkomen, Jerome. Maar helaas heeft de wielrenner nu geen goed nieuws voor zijn pas bevallen vrouw en kersverse zoontje.

Wout van Aert nam donderdagavond deel aan het na-Tourcriterium in Herentals. Dat won hij uiteindelijk ook na een spannende sprint tegen Jasper Philipsen. Voor de start gaf de wielrenner ook een update over zijn vrouw en pasgeboren zoontje.

"Jerome en mama Sarah stellen het goed. Ik was maar net op tijd thuis, maar het was fantastisch om bij de bevalling te kunnen zijn", vertelde hij. Maar volgende week start ook het WK wielrennen in Glasgow. En daardoor zal Wout amper tijd hebben voor zijn gezin.

Knop omdraaien

"We wisten natuurlijk al voor de zomer dat het speciale weken zouden worden", zegt hij daarover. "Maar nu moet ik mijn knop omdraaien en mij proberen volledig te focussen op het WK. Tot en met Glasgow probeer ik de fiets dus voorrang te geven. Daarna is er weer meer tijd voor het gezin", aldus Wout.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws