Bijzonder pijnlijk afscheid voor zangeres Wendy Van Wanten (63): "Niet gemakkelijk" Celebs
Celebs

Bijzonder pijnlijk afscheid voor zangeres Wendy Van Wanten (63): "Niet gemakkelijk"

Bijzonder pijnlijk afscheid voor zangeres Wendy Van Wanten (63): "Niet gemakkelijk"

Wendy Van Wanten (63) vormt inmiddels al 17 jaar een koppel met Frans Vancoppenolle (61). Samen hebben ze ook een dochter, Estelle. Maar de zangeres heeft ook al twee zonen uit eerdere relaties: Dylan en Clèment. Over die laatste heeft Wendy nu bijzonder nieuws te melden.

In september vorig jaar onthulde Wendy Van Wanten dat haar zoon Clèment, die deze zomer 23 jaar wordt, een vriendin had leren kennen. Meer wilde ze daar toen niet over kwijt. Maar in Primo onthult de zangeres nu voor het eerst meer over zijn nieuwe vlam.

"Clemènt is zopas gaan samenwonen met zijn vriendin", aldus Wendy. "Een mooi meisje. Ze komt uit Venezuela. Ze spreekt Spaans, geen Nederlands. Clément heeft haar leren kennen via Facebook. Ze hebben drie, vier jaar met elkaar gechat. In januari is ze dan voor de eerste keer naar België gekomen en 't was direct bingo", aldus Wendy.

Aanvaarden

Maar dat betekende ook dat Wendy haar zoon moest loslaten. Clément woont momenteel namelijk in het Brusselse terwijl Wendy en Frans in Aalter wonen. "Ja, en dat is niet gemakkelijk", bekent Wendy. "Maar op een bepaald moment willen kinderen toch het nest uit. Dat moet je als moeder aanvaarden. En eenmaal ze de juiste partner hebben gevonden, kunnen ze écht aan hun leven beginnen. Ik zie dat Clément nu heel gelukkig is", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws