Bijzonder droevig nieuws over de Planckaerts: "In alle stilte afscheid genomen" Celebs
Celebs

Bijzonder droevig nieuws over de Planckaerts: "In alle stilte afscheid genomen"

Bijzonder droevig nieuws over de Planckaerts: "In alle stilte afscheid genomen"

De Planckaerts wilden al een tijdje hun vierkantshoeve in Bure, waar ze een B&B runden, verkopen. Het was voor de familie namelijk niet langer haalbaar om hun B&B in de Ardennen te combineren met de renovatie van hun kasteel in Frankrijk. Maar helaas hebben de Planckaerts nu geen goed nieuws te melden over de verkoop.

De vierkantshoeve in Bure kwam vorig jaar op de markt. De Planckaerts wilden de B&B verkopen omdat ze zich volledig wilden storten op de verbouwing van hun kasteel in Frankrijk. Maar hun vierkantshoeve wordt dan toch niet verkocht. Dat schrijft Dag Allemaal.

Wie een verblijf boekte bij de B&B, wilde uiteraard ook een glimp van de familie opvangen. Maar door de verbouwing van hun kasteel konden Eddy Planckaert en zijn familie steeds minder vaak aanwezig zijn op de vierkantshoeve. Daarom namen de Planckaerts vorig jaar in alle stilte afscheid van hun bekende chambre d’hôtes.

Gîte voor grote groepen

Een tijdje geleden werd er ook een overnemer gevonden, maar die hield hun blijkbaar al een halfjaar aan het lijntje. Daarom hebben de Planckaerts nu besloten om de B&B niet te verkopen. Zo zal hun chambre d’hôtes vanaf het najaar, na wat opfrissingswerken, opnieuw geopend worden. De B&B zal vanaf dan één weekend per maand gebruikt worden als gîte voor grote groepen. Zo kunnen de Planckaerts er ook op toezien dat er altijd iemand van hen aanwezig is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws