Bijna 7 maanden na de dood van Nicole Josy kondigt Hugo Sigal prachtig nieuws aan: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Bijna 7 maanden na de dood van Nicole Josy kondigt Hugo Sigal prachtig nieuws aan: "Proficiat!"

Bijna 7 maanden na de dood van Nicole Josy kondigt Hugo Sigal prachtig nieuws aan: "Proficiat!"

Het is inmiddels al bijna 7 maanden geleden dat Hugo Sigal (75) afscheid moest nemen van zijn 'Colleke'. Maar nu heeft de zanger ook iets heel bijzonders te vieren.

Op 4 november 2022 overleed Nicole Josy op 76-jarige leeftijd. De zangeres, die al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer leed, viel toen van de trap bij haar thuis in Wemmel. Helaas overleefde ze die val niet.

Ondertussen probeert Hugo Sigal stilletjes aan de draad terug op te pikken. Zo trok hij eind maart nog naar New York om hun petekind Ben te bezoeken. Nu heeft ook bijzonder nieuws te melden over hun andere petekind, Nancy.

50 jaar

"Ons oudste petekind, Nancy, werd vandaag 50 jaar en dat moest gevierd worden", schrijft de zanger bij een foto van hem en Nancy. "Proficiat chou en bedankt voor je vriendschap", laat hij ook nog weten. "Dikke proficiat Nancy!", "Geniet van je mooie dagje samen" en "Fijne verjaardag Nancy", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws