Bijna 2 maanden na het overlijden van haar mama: Evi Hanssen deelt opnieuw droevig nieuws Celebs
Celebs

Bijna 2 maanden na het overlijden van haar mama: Evi Hanssen deelt opnieuw droevig nieuws

Bijna 2 maanden na het overlijden van haar mama: Evi Hanssen deelt opnieuw droevig nieuws

Evi Hanssen gaat door een zware periode. De presentatrice moest in maart afscheid nemen van haar moeder Arlette en daar heeft ze het nog steeds moeilijk mee. Op haar Instagrampagina deelt ze nu een aangrijpende boodschap.

Op 14 maart sloeg het noodlot toe bij Evi Hanssen. “Vanmiddag is onze lieve moeder zachtjes ingeslapen. Thuis, met zicht op de Nete, omringd door bloemen en haar familie”, schreef ze toen op sociale media. “Fijne reis, mijn allerliefste moeder. Ik voel je dicht bij mij. Tot altijd”, voegde ze er nog aan toe. Nu post ze opnieuw een emotioneel bericht.

“Gisteren even de tranen uit mijn kop gejankt. Want het lijkt nog zo lang, een leven zonder mijn moeder”, klinkt het. Gelukkig kreeg ze goede raad van haar tante. “Wat voor mij het beste helpt is het gemis en het verdriet gewoon toelaten als het komt opzetten”, zei ze. “En dat doe ik ook. Doorvoelen, niet wegduwen. Het huilen eindigt dan altijd in een glimlach”, aldus Evi. Volgens haar voelt het gemis dan zelfs even als een opluchting.

Steun

Haar volgers laten al snel heel wat lieve berichtjes achter. "Precies dit: toelaten en even doorvoelen. Diep ademhalen en eindigen met een glimlach. Dat is de enige remedie", "Ze gaat overal waar jij gaat met je mee. Herinneringen in vlagen van verdriet. Rouwen is een rollercoaster van (glim)lachen en wenen. Ook al kon je afscheid nemen, het blijft heel intens", "Wat je voelt of uit is heel normaal. Laat je tranen en emoties komen. Alleen zo kun je het na een tijd een plaatsje geven", "Zo herkenbaar en fijn dat je dit deelt" en "Knuffel voor jou", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws