'Big Brother'-gezicht Geraldine Kemper deelt bijzonder triest nieuws: "We zijn hem kwijtgeraakt" Celebs
Celebs

'Big Brother'-gezicht Geraldine Kemper deelt bijzonder triest nieuws: "We zijn hem kwijtgeraakt"

'Big Brother'-gezicht Geraldine Kemper deelt bijzonder triest nieuws: "We zijn hem kwijtgeraakt"

'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper heeft deze week een bijzonder droevig verhaal uit de doeken gedaan. In het Nederlandse programma 'Boerderij van Dorst' praatte ze namelijk voor het eerst over haar vader, die een jaar geleden overleden is.

Zo onthulde de 'Big Brother'-presentatrice dat haar vader verslaafd was aan drugs. Daardoor liet hij ook zijn gezin in de steek. "We zijn hem een beetje kwijtgeraakt. Ik was heel jong en ik heb achteraf pas gehoord wat er allemaal is gebeurd", vertelde Geraldine openhartig. De 'Big Brother'-presentatrice was amper 5 jaar oud toen haar vader vertrok.

"Hij was, ik heb het heel lang niet gezegd, maar hij is vorig jaar overleden en nu denk ik: ik kan het best zeggen. Hij was verslaafd aan het bruine spul, heroïne", aldus Geraldine. "Soms gebruikte hij ook wit (cocaïne, red.), als hij er geld voor had. Ergens vond ik het ook zo zielig: die man heeft zijn hele leven vergooid aan de verboden vruchten."

Vreemde

Vijf jaar geleden zocht de presentatrice opnieuw contact met haar vader. "Ik dacht altijd: hoe ziet deze man eruit? Maar dan zie je hem na zoveel jaar en dan is het toch een soort van vreemde", zegt Geraldine. "Hij was er ook niet helemaal meer bij met zijn hoofd." Haar vader bleek toen nog steeds verslaafd te zijn aan heroïne, wat hem uiteindelijk ook het leven kostte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws