Betty Owczarek uit 'Big Brother' maakt prachtig nieuws bekend: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Betty Owczarek uit 'Big Brother' maakt prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Betty Owczarek uit 'Big Brother' maakt prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Betty Owczarek kennen we nog van het eerste seizoen van 'Big Brother'. Op Instagram heeft de 46-jarige blondine nu geweldig nieuws te melden.

Betty Owczarek werd in 2000 bekend door haar deelname aan 'Big Brother'. Vorige zomer kwam ze nog meermaals in het nieuws nadat ze een video deelde op TikTok waarin te zien was dat ze flink was bijgekomen. "De 100 kg voorbij. En eigenlijk kots- en kotsbeu om me te moeten verstoppen en me ervoor te moeten excuseren of verantwoorden", schreef Betty toen bij het filmpje.

"Ja, ik weet dat ik ben aangekomen, want ik heb ook een spiegel en zelfs een weegschaal. En oh ja, ik was vroeger magerder en ben veel veranderd 22 jaar na ‘Big Brother’. Een gans leven op een krop sla en twee croutons leven interesseert me niet meer", vervolgde ze toen ook nog. Nu heeft de blondine heel ander nieuws te melden op haar sociale media.

Jarige dochter

Zo is haar jongste dochter Evita afgelopen weekend 18 jaar geworden. "Gelukkige 18de verjaardag! Wanneer je jongste 18 jaar wordt", schrijft Betty bij een foto van haar en haar dochter. “Proficiat Evita!”, “Hieperdepiep hoera!” en “Gelukkige verjaardag!”, klinkt het meermaals in de reacties onder het Instagrambericht.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws