"Beste papa!": 'De Mol'-gezicht Gilles De Coster en zijn vrouw kondigen gezinsuitbreiding aan Celebs
Celebs

"Beste papa!": 'De Mol'-gezicht Gilles De Coster en zijn vrouw kondigen gezinsuitbreiding aan

"Beste papa!": 'De Mol'-gezicht Gilles De Coster en zijn vrouw kondigen gezinsuitbreiding aan

Gilles De Coster vormt inmiddels al een tijdje een koppel met zijn vriendin Flo Demaeght. Op Instagram hebben de twee nu ook zeer heuglijk nieuws te melden.

Na zijn relatie met Linde Merckpoel, met wie hij zo'n tien jaar samen was, vond 'De Mol'-presentator Gilles De Coster opnieuw de liefde bij Flo Demaeght. Anderhalf jaar geleden stapte het koppel ook in het grootste geheim in het huwelijksbootje. Nu hebben de twee tortelduifjes opnieuw prachtig nieuws aangekondigd op hun sociale media.

Sinds enkele dagen is hun gezinnetje namelijk wat groter geworden. Zo laten Gilles en Flo weten dat ze een nieuwe kat in huis hebben gehaald. "Dit is Julien", schrijft Gilles De Coster op Instagram bij enkele kiekjes van zijn nieuwe harige vriend.

Beste papa

"Beste papa!", reageerde zijn vrouw Flo onder het Instagrambericht. Ook zij deelde enkele beelden van hun nieuwe gezinslid op Instagram. "Welkom Julien!", schreef zij bij de prachtige kiekjes.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws