“Beeld van hoe ze daar lag, krijg ik niet weg”: Hugo Sigal onthult voor het eerst meer over dodelijke val van Nicole Celebs
Celebs

“Beeld van hoe ze daar lag, krijg ik niet weg”: Hugo Sigal onthult voor het eerst meer over dodelijke val van Nicole

“Beeld van hoe ze daar lag, krijg ik niet weg”: Hugo Sigal onthult voor het eerst meer over dodelijke val van Nicole

Het is inmiddels al zes maanden geleden dat Hugo Sigal afscheid moest nemen van zijn grote liefde Nicole Josy. Zij overleed op 4 november na een val van de trap bij haar thuis in Wemmel. In Dag Allemaal heeft Hugo nu ook voor het eerst meer verteld over dat dodelijke ongeluk.

Nicole Josy overleed vorig jaar op 76-jarige leeftijd na een dodelijke val bij haar thuis. De zangeres leed ook al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer. "Nooit vergeet ik die nacht van haar val", vertelt Hugo zes maanden later na haar dood in Dag Allemaal. "Dat beeld van hoe ze daar lag: ik krijg het maar niet weg. In een paar seconden: alles gedaan", gaat de zanger verder.

Op de twaalfde trede is het gebeurd. "Ik kan niet naar die trede kijken zonder dat ik haar zie liggen. En dus richt ik, als ik naar beneden ga, elke keer m’n hoofd op en tel ik gewoon. Dertien. Veertien. Vijftien. Zestien. Zeventien. Pas dan kijk ik weer op", aldus Hugo. (Vorige week mistrapte Hugo zich op net dezelfde trede. Hij bezeerde daarbij zijn duim red.)

Nooit meer praten

Ze konden Nicole ook nog opereren maar ze zou nooit meer dezelfde zou worden volgens de dokters. "Ze zou nooit meer praten, nooit meer bewegen. Ik wist dat ze dat niet wilde", aldus Hugo. Toch zou hij haar elke dag zijn gaan bezoeken. "Ik zou alle dagen tegen haar hebben gebabbeld en ik zou haar hand hebben vastgehouden, heel graag zelfs. Maar het zou geen leven zijn geweest, ik weet het wel", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws