Bart uit 'Big Brother' onthult droevig nieuws net na overwinning: "Dieven, dat zijn ze" Celebs
Celebs

Bart uit 'Big Brother' onthult droevig nieuws net na overwinning: "Dieven, dat zijn ze"

Bart uit 'Big Brother' onthult droevig nieuws net na overwinning: "Dieven, dat zijn ze"

Vorige maand won de 49-jarige Bart uit Itegem de finale van ‘Big Brother’ en hij werd beloond met zo’n 73.000 euro. Hij mocht met de hoogste prijzenpot naar huis gaan, maar nu moet hij daar toch nog wat over kwijt.

Het derde seizoen van ‘Big Brother’ kwam vorige maand ten einde en voor het eerst won een Belgische kandidaat de finale. De voorbije twee jaren wonnen de Nederlanders Jill en Salar. Zij gingen respectievelijk met 70.405,50 en 69.815 euro naar huis. Bart verdiende nog een paar duizend euro meer. Zo kreeg hij een cheque van maar liefst 73.388 euro.

Bart klapt nu echter uit de biecht en hij vertelt dat het allemaal niet zo rooskleurig is als het lijkt. "Iedereen ziet een mooie cheque, maar zoveel is het niet meer", vertelt hij in een interview met de Nederlandse YouTuber Nick Eshuis. Zo houdt hij slechts 44.000 euro over na de aftrek van de belastingen. "Wanneer de Nederlandse staat passeert, blijft er niet meer zoveel over. De dieven van Den Haag, dat zijn ze", aldus de winnaar.

Vakantiehuis

Bart doet vervolgens nog een opmerkelijke onthulling. "Dat geld staat nog niet op mijn rekening", verklapt hij. "Ik heb nog geen idee hoe lang dat gaat duren", zucht hij. Waar hij die 44.000 euro voor gaat gebruiken? Een vakantiehuisje in Spanje. "Als ik met pensioen ben, wil ik gewoon buitenkomen en met de motor een ritje doen in de zon", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws