Bart Peeters verscheurd van verdriet en deelt aangrijpende video: "Sterkte" Celebs
Celebs

Bart Peeters verscheurd van verdriet en deelt aangrijpende video: "Sterkte"

Bart Peeters verscheurd van verdriet en deelt aangrijpende video: "Sterkte"

Bart Peeters heeft op Instagram een heel opmerkelijke video gedeeld. Daarin is de 63-jarige presentator namelijk samen te zien met wijlen Tina Turner.

Op woensdag 24 mei raakte het droeve nieuws bekend dat Tina Turner overleden is. De Amerikaanse zangeres werd 83 jaar. Tina Turner stierf na een langdurige ziekte in haar huis in Kusnacht, nabij Zürich, Zwitserland.

Bart Peeters had ooit de eer om de Amerikaanse zangeres te interviewen op het podium. Op Instagram deelde hij nu enkele beelden van dat interview uit 1986. "Zo’n lieve madam!", schrijft hij bij het mooie filmpje. "Ze was simply het beste bewijs dat supersterren vriendelijke mensen kunnen zijn, ook tegen een verlegen twintigerke ... Tina Turner forever!", sluit hij zijn bericht af.

Om te koesteren

Heel wat mensen zijn erg ontroerd door de video en willen de presentator een hart onder de riem steken. "Wauw!", "Om te koesteren!" en "Niemand kan van jou afpakken dat je haar hebt mogen ontmoeten en met haar praten. Weer een grootheid uit de jeugd weg. Sterkte Bart", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws