Bart Kaëll en Luc Appermont vormen bijna 45 jaar een koppel: "Dit is ons geheim" Celebs
Celebs

Bart Kaëll en Luc Appermont vormen bijna 45 jaar een koppel: "Dit is ons geheim"

Bart Kaëll en Luc Appermont vormen bijna 45 jaar een koppel: "Dit is ons geheim"

Bart Kaëll (62) en Luc Appermont (73) zijn binnenkort maar liefst 45 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd. Bij Radio2 onthulde Bart Kaëll nu het geheim van hun langdurige relatie.

Bart Kaëll en Luc Appermont stapten in 2015 in huwelijksbootje na een relatie van 38 jaar. Dit jaar vieren ze hun 45 jaar samenzijn. Maar wat is hun geheim nu juist? Dat onthulde Bart Kaëll zelf enkele dagen geleden bij Ruben Van Gucht op Radio2.

Zo vertelt Luc dat hij voortdurend denkt aan hoe hij Luc gelukkig kan maken. "Als ik ga winkelen, rij ik met mijn kar tussen de rayons en dan kijk ik: wat heeft Luc graag? Uiteraard neem ik ook eens iets voor mezelf mee. Maar ik denk altijd op zo’n manier en ik denk dat dat wel het geheim van een relatie zou kunnen zijn, in elkaars hoofd kijken", aldus de zanger.

Heel ander persoon

"Wat wil Luc? Wat denkt hij? Wat zou hij graag hebben? Waar kan ik hem een plezier mee doen?", vervolgt Bart. Daarnaast gaf hij nog een belangrijk relatieadvies. "Luc en ik zijn bijna 45 jaar samen. En cours de route evolueer je ook als mens. Ik ben een ander persoon dan toen ik 20 jaar was. En ik denk dat je samen moet evolueren. Het is belangrijk dat je in dezelfde flow zit. Dan gaat het vanzelf", aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws