Bart De Pauw reageert voor het eerst zelf op wanhoopspoging: zo gaat het nu met de 54-jarige tv-maker Celebs
Celebs

Bart De Pauw reageert voor het eerst zelf op wanhoopspoging: zo gaat het nu met de 54-jarige tv-maker

Bart De Pauw reageert voor het eerst zelf op wanhoopspoging: zo gaat het nu met de 54-jarige tv-maker

Ruim drie maanden geleden, op 14 februari, werd Bart De Pauw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis na een wanhoopspoging. Nu heeft de 54-jarige televisiemaker voor het eerst zelf van zich laten horen.

Een tijdje geleden richtte Rik Ottevaere, die een grote fan is van Bart De Pauw, de Facebookgroep 'Steun Bart De Pauw' op. Daarin doen de fans een oproep om de tv-maker een nieuwe kans te geven en hem niet te laten vallen. In TV Familie onthult Rik Ottevaere nu dat Bart De Pauw met hem contact heeft opgenomen.

"Hij liet verstaan dat hij de steun en bemoedigende woorden die hij ontvangt via de mensen die in hem blijven geloven ten volle apprecieert", aldus Rik. "We zijn erg blij dat hij kracht put uit onze steun." Bovendien zou Bart De Pauw sinds kort ook opnieuw buitenkomen.

Niet blijven hangen in verleden

"Ik las ergens in onze Facebook-groep dat Bart laatst werd opgemerkt in de thermen nabij Lier, waar hij woont. We krijgen hem amper in het openbaar te zien, maar hij komt dus precies wel alweer eens buiten. Een goeie zaak", aldus Rik. Bart liet hem ook weten dat hij op het gepaste moment wel zal reageren.

Maar hoe gaat het ondertussen met de verguisde tv-maker? "Daar hebben we het niet over gehad. Ook omdat ik wil dat hij vooruitkijkt en niet blijft hangen in het verleden. En sowieso willen we hem alle tijd geven, want wat Bart heeft meegemaakt, is niet niks ...", besluit Rik.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws