Astrid Coppens openhartig over ongeboren kindjes: "Zoveel bloed verloren op de meest onmogelijke plek" Celebs
Celebs

Astrid Coppens openhartig over ongeboren kindjes: "Zoveel bloed verloren op de meest onmogelijke plek"

Astrid Coppens openhartig over ongeboren kindjes: "Zoveel bloed verloren op de meest onmogelijke plek"

Kinderwens ExpertiseNetwerk lanceert vandaag de eerste nationale campagne over zwangerschapsverlies. Astrid Coppens is ambassadrice van de campagne. De onderneemster moest namelijk zelf twee miskramen verwerken. Daarover getuigt ze nu in de Gazet van Antwerpen.

Astrid Coppens en haar man Bram zijn de trotse ouders van twee dochtertjes, Billie-Ray (3 jaar) en Joey-Lee (6 maanden). En daar is Astrid erg dankbaar voor. Het heeft namelijk vier jaar geduurd vooraleer Astrid voor de eerste zwanger was. "Toen we dan positief testten, waren we ongelofelijk gelukkig", aldus Astrid in de Gazet van Antwerpen.

Maar helaas kregen ze bijzonder slecht nieuws te horen bij het eerste onderzoek. Zo zou er geen kindje komen. "Een enorme klap. Vlak erna heb ik een miskraam gekregen, wat lichamelijk vrij natuurlijk verliep. Emotioneel was het een stuk zwaarder. Gelukkig vonden mijn man en ik veel steun bij mekaar", zegt Astrid.

Golden Gate Bridge

Een halfjaar later was Astrid opnieuw zwanger. "Eindelijk. Opnieuw een ongelofelijk geluk, tegelijk ben je een beetje paranoïde", aldus Astrid. Maar helaas liep het op week negen opnieuw mis tijdens het eerste grote onderzoek. "We zagen niks flikkeren. We hoorden niks. We zijn toen allebei daar beginnen te wenen. Dat was verschrikkelijk, gewoon." Daarna besloten de twee op roadtrip te gaan in San Francisco.

Maar op de meest onmogelijke plek, de Golden Gate Bridge, kreeg Astrid haar miskraam. "Ik heb toen zoveel bloed verloren", vertelt Astrid. En daar hadden ze haar niet voor verwittigd. "Een paar weken erna heb ik in België nog een curretage moeten laten doen. Toen ik in dat ziekenhuisbed lag, voelde ik mij zo leeg. Ik had graag op voorhand geweten dat dit kon gebeuren. Dan hadden we alle twee niet zoveel schrik gehad."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws