Astrid Coppens laat zich van haar meest sexy kant zien in diep uitgesneden badpak: "Topmodel" Celebs
Celebs

Astrid Coppens laat zich van haar meest sexy kant zien in diep uitgesneden badpak: "Topmodel"

Astrid Coppens laat zich van haar meest sexy kant zien in diep uitgesneden badpak: "Topmodel"

Eind oktober vorig jaar mocht ze nog haar tweede dochtertje verwelkomen, maar Astrid Coppens showt nu haar strakke lijntje al in badpak. Op haar Instagrampagina post ze een uitdagend filmpje en al snel wordt ze overladen met complimentjes.

Astrid Coppens en haar man Bram Coppens hebben intussen al meer dan tien jaar een relatie. Samen kregen ze ook al twee kinderen. In 2019 mochten ze hun eerste dochtertje Billie-Ray in de armen sluiten en vorig jaar kwam ook hun tweede dochtertje Joey-Lee ter wereld. Naast het full-time moeder zijn, heeft Astrid ook een eigen kledinglijn bij winkelketen ZEB.

'Astrid Black Label' doet het zeer goed en zopas mocht ze ook een nieuwe badmodecollectie ontwerpen. Eén van die nieuwe stukken laat ze nu zien op haar Instagrampagina. Op het strand toont Astrid haar volledige lichaam in een felrood badpak en zo laat ze de harten van al haar fans sneller slaan.

Verbluft

De volgers van Astrid moeten dan ook meteen wat kwijt over dit nieuwe filmpje. "Mooie vrouw", "Prachtig, het staat je als gegoten", "Wauw, da's mooi", "Prachtig, echt een topmodel dat met alle shapes en kleuren staat", "Keimooi", "Sexy" en "Prachtige vrouw en moeder", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws