Astrid Coppens betovert volgers met prachtig filmpje van dochtertje: "Oh, ze is zó gelukkig!" Celebs
Celebs

Astrid Coppens betovert volgers met prachtig filmpje van dochtertje: "Oh, ze is zó gelukkig!"

Astrid Coppens betovert volgers met prachtig filmpje van dochtertje: "Oh, ze is zó gelukkig!"

Astrid Coppens heeft opnieuw een leuk uitstapje gedaan met haar oudste dochtertje. Ze hebben samen een bezoekje gebracht aan de kinderboerderij en Billie-Ray heeft zich duidelijk kostelijk geamuseerd. In een nieuw filmpje krijgen we daar wat meer van te zien.

Astrid Coppens trakteert haar volgers opnieuw op enkele hartverwarmende beelden van haar gezinnetje. Sinds ze mama is geworden, deelt ze geregeld leuke posts van haar kids. In 2019 mocht ze samen met haar man Bram hun eerste dochtertje Billie-Ray verwelkomen. Vorig jaar werd Billie-Ray grote zus, want in oktober kwam Joey-Lee ter wereld.

Op haar Instagrampagina laat de mama deze keer zien dat ze met haar oudste dochtertje naar de kinderboerderij is gegaan. In het filmpje zien we dat ze met hun tweetjes heel veel plezier beleefd hebben. "Lang leve de kinderboerderij", aldus Astrid. Ook Dina Tersago is fan van zo'n uitstapje. "Boerderijen zijn de max!", reageert zij al snel.

Schattig

Ook verschillende andere volgers van Astrid moeten nog wat kwijt over deze leuke beelden. "Zo tof", "Mooi, lief popje. Ze is zo gelukkig", "Hoe lief, schattig meisje", "Zo zot als haar mama", "Cool", "Super", "Wat zijn jullie kindjes gelukkig" en "Jullie zijn zo fantastisch", klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws