Aster Nzeyimana heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Afscheid moeten nemen" Celebs
Celebs

Aster Nzeyimana heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Afscheid moeten nemen"

Aster Nzeyimana heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Afscheid moeten nemen"

Aster Nzeyimana kondigde een tijdje geleden zijn overstap van de VRT naar VTM aan. Veel fans vroegen zich dan ook af of hij de podcast '90 MINUTES' nog zou verder presenteren. Helaas heeft Aster daar nu droevig nieuws over te melden.

Twee maanden geleden maakte Aster Nzeyimana bekend dat hij na 9 jaar stopt bij de openbare omroep. Zo is hij vanaf deze zomer aan de slag bij DPG Media, het moederbedrijf van VTM. Daar zal hij onder meer voetbalwedstrijden becommentariëren én samen met An Lemmens het gloednieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' presenteren.

"Ik ben heel blij dat ik mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, voortaan kan combineren bij VTM", zei Nzeyimana vlak na zijn overstap in Het Laatste Nieuws. Heel wat sportliefhebbers vonden het dan ook bijzonder jammer dat hij niet langer te zien ging zijn als presentator van 'Extra Time'. En nu heeft Aster ook geen goed nieuws voor de fans van de podcast '90 MINUTES'.

Afscheid

"Aster stopt als host van '90 MINUTES'", staat er te lezen op het Instagramaccount van de podcast. "Met pijn in het hart nemen we afscheid van een van de grondleggers van onze podcast. Hij miste in 3 seizoenen slechts 1 aflevering. Voor altijd een OG. Voor altijd ‘onzen Aster’!", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws