Anouk Matton overdondert iedereen met geweldig nieuws: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Anouk Matton overdondert iedereen met geweldig nieuws: "Proficiat!"

Anouk Matton overdondert iedereen met geweldig nieuws: "Proficiat!"

Anouk Matton, die drie maanden geleden ontmaskerd werd als Vlinder in 'The Masked Singer', is volop aan timmeren aan haar zangcarrière. Daarover heeft de vrouw van Dimitri Vegas nu ook zeer leuk nieuws te melden op Instagram.

Een van de nummers die Anouk Matton had voorbereid voor 'The Masked Singer' was 'Vuurwerk' van Camille. Dat bracht haar op het idee om zelf een Nederlandstalig nummer uit te brengen. "Ik vond dat zo leuk om te zingen dat ik na mijn ontmaskering in de studio ben gedoken om een eigen Nederlandstalig nummer op te nemen", onthulde de dj vlak na haar ontmaskering.

En lang moesten we ook niet wachten op die eerste single. Zo bracht Anouk Matton op 10 maart 'Neem ik je mee' uit. Nu heeft de dj en zangeres nog meer goed nieuws aangekondigd op Instagram.

Geweldig liedje

Zo heeft Anouk zopas haar tweede Nederlandstalige song gelanceerd. "Mijn tweede Nederlandstalige song 'Vergeet mij niet' is out now! Laat me weten wat jullie ervan vinden", schrijft Anouk op haar Instagrampagina. En dat doen haar fans massaal. "En wat voor een schijf!", "Megatof liedje weer!", "Proficiat!", "Klinkt goed!" en "Geweldig liedje!", luidt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws