Anouk Matton en Dimitri Vegas maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Anouk Matton en Dimitri Vegas maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!"

Anouk Matton en Dimitri Vegas maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!"

Anouk Matton en haar man Dimitri Vegas vertoeven momenteel samen met hun zoontje London op Ibiza. Daar hadden de twee nu ook iets heel bijzonders te vieren.

Anouk Matton, die onlangs nog ontmaskerd werd als Vlinder in 'The Masked Singer', vormt al jaren een koppel met dj en producer Dimitri Vegas. Inmiddels zijn de twee ook al bijna zes jaar getrouwd. Zo stapten de twee tortelduifjes in september 2017 in het huwelijksbootje op het Spaanse eiland Ibiza.

Daar vertoeven ze nu ook samen met hun zoontje London. Hij mag in juli al twee kaarsjes uitblazen. Op Instagram had Anouk Matton nu ook zeer heuglijk nieuws te melden over haar man.

Soulmate

Zo is Dimitri Vegas op 16 mei 41 jaar geworden. De dj en zangeres zette haar wederhelft dan ook uitgebreid in de bloemetjes. "Gelukkige verjaardag voor mijn eeuwige liefde Dimitri Vegas. Bedankt dat je mijn soulmate bent en dit geweldige leven samen met me deelt", schrijft ze op Instagram bij een prachtige foto van hun tweetjes. Veel volgers wilden de dj dan ook een gelukkige verjaardag wensen. "Proficiat!" en "Van harte gefeliciteerd", klinkt het meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws