Anouk Matton deelt pikante bikinifoto en laat vol in haar boezem kijken op vakantie: "Wat een bom!" Celebs
Celebs

Anouk Matton deelt pikante bikinifoto en laat vol in haar boezem kijken op vakantie: "Wat een bom!"

Anouk Matton deelt pikante bikinifoto en laat vol in haar boezem kijken op vakantie: "Wat een bom!"

Anouk Matton is momenteel samen met haar man Dimitri Vegas op vakantie in Ibiza. Op Instagram trakteert ze haar volgers nu op een prachtige bikinifoto.

Anouk Matton vormt inmiddels al jaren een koppel met Dimitri Vegas. Zes jaar geleden gaven ze elkaar ook het jawoord. Zo stapten Anouk en Dimitri in september 2017 in het huwelijksbootje op het Spaanse eiland Ibiza.

Daar trekt het koppel regelmatig naartoe. Zo zijn ze ook nu weer op vakantie naar het zonnige, Spaanse eiland. Op Instagram deelde de blondine nu ook een prachtig kiekje waarop ze poseert in een oranje bikini. "Postkaart van Ibiza", schreef Anouk er toepasselijk bij.

Beauty

Haar volgers hoor je alvast niet klagen. Zij zijn erg onder de indruk van het bikinilijf van Anouk. "De mooiste postkaart die ik ooit gezien heb", "Waanzinnig mooi!", "Wat een bom!", "Prachtig", "Magnifiek", "Wauw", "Ja hallo!" en "Beauty", klinkt het onder meer in de reacties onder het mooie kiekje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws