Ann Van Elsen deelt wondermooie beelden van haar twee dochters: "Zo snel groot geworden" Celebs
Celebs

Ann Van Elsen deelt wondermooie beelden van haar twee dochters: "Zo snel groot geworden"

Ann Van Elsen deelt wondermooie beelden van haar twee dochters: "Zo snel groot geworden"

Ann Van Elsen, die in 2002 verkozen werd tot Miss België, is de trotse mama van twee dochters: June en Jackie-Lou. Op Instagram deelde de 43-jarige Joe-presentatrice nu enkele prachtige beelden van haar twee oogappels.

In 2010 verwelkomde Ann Van Elsen samen met haar ex-man, voormalig profvoetballer Gunther Van Handenhoven, haar eerste dochtertje June. In 2012 ging het koppel uit elkaar. Iets later vond Ann Van Elsen de liefde bij Filip De Snoeck, met wie ze in 2016 ook een dochtertje kreeg, Jackie-Lou. Een jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje.

Op Instagram heeft de ex-Miss België nu enkele liefdevolle kiekjes gedeeld van haar kroost. "Weer een jaar voorbij gevlogen, weer zoveel gebeurd en veranderd ...", steekt Ann van wal. "Het beangstigt mij dat het zo snel gaat en dat ze zo snel groot worden. Tegelijk ben ik zo blij en dankbaar met dat gezinnetje, een geluk dat we niet zomaar vanzelfsprekend mogen vinden."

Slapeloze nachten

"Tja ... hoe ouder, hoe gevoeliger zeker?", klinkt het verder. "June heeft intussen haar eerste middelbaar gedaan, eerste keer examens gehad, eerste keer rondhangen met de vriendinnen in 't stad ... En ons Jackie schrijft en leest. Ik kan ze dus ook niets meer wijsmaken. Nog even en ze wil niet meer tussen ons komen liggen dus ik geniet nog van elke 'slapeloze' nacht met kleine voetjes in mijn neus", aldus Ann.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws