Ann Van den Broeck, die lijdt aan borstkanker, krijgt ongelooflijk nieuws te horen: "Zo dankbaar" Celebs
Celebs

Ann Van den Broeck, die lijdt aan borstkanker, krijgt ongelooflijk nieuws te horen: "Zo dankbaar"

Ann Van den Broeck, die lijdt aan borstkanker, krijgt ongelooflijk nieuws te horen: "Zo dankbaar"

Ann Van den Broeck, die vecht tegen borstkanker, was onlangs samen met nog heel wat bekende actrices te zien in het theaterstuk 'Calendar Girls'. Daarin gingen ze samen uit de kleren voor het goede doel. Daarover heeft de actrice nu fanatisch nieuws te melden.

De actrices van 'Calendar Girls' maakte namelijk ook een echte naaktkalender. De opbrengst daarvan gaat naar de Stichting tegen Kanker. Inmiddels raakte ook bekend hoeveel die kalender al opgeleverd heeft.

Zo heeft de naaktkalender 'Calendar Girls' tot nu toe al 16.684 euro opgebracht. Ann Van den Broeck, die meter is van de Stichting tegen Kanker, mocht de cheque overhandigen aan de organisatie. "Ik ben iedereen dankbaar die een kalender kocht. Deze som zal integraal gebruikt worden voor verder onderzoek naar de bestrijding van kanker", reageerde Ann.

James Cooke

Ook producent James Cooke was enorm blij met het resultaat. "Ik ben blij dat wij als producent mee dergelijke initiatieven voor het goede doel kunnen ondersteunen", aldus James. "Heel wat Vlamingen worden van dichtbij geconfronteerd met kanker. We zijn dan ook bijzonder trots dat we nu al dit mooie bedrag kunnen overhandigen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws