Anja Daems doet opvallend 'Zomerhit'-verhaal uit de doeken: "Ben daar zo ziek van geweest" Celebs
Celebs

Anja Daems doet opvallend 'Zomerhit'-verhaal uit de doeken: "Ben daar zo ziek van geweest"

Anja Daems doet opvallend 'Zomerhit'-verhaal uit de doeken: "Ben daar zo ziek van geweest"

Vanaf deze week keert 'Zomerhit' terug naar de zeedijk van Blankenberge. Zo werd op woensdag 12 juli de eerste show opgenomen. Bij Radio2 deed radiopresentatrice Anja Daems nu ook een bijzonder verhaal uit de doeken over de 'Zomerhit'-opnames van enkele jaren geleden.

Naar aanleiding van 'Zomerhit 2023' halen Niels Destadsbader en Siska Schoeters heel wat herinneringen op van de afgelopen jaren. Zo is radiostem Anja Daems eens erg ziek geworden na de opnames. En dat had alles te maken met het drankje dat ze toen geserveerd kreeg.

"Wij hebben iets voor jou Anja. Er is ons door de redactie verteld dat jij een mooie herinnering hebt aan Pisang. Vertel ons het verhaal", zei Sisksa Schoeters onlangs bij Radio2. "Ja, ik voel het zelfs nog", reageerde Anja Daems, waarna ze het verhaal uit de doeken deed.

Kater

"De Rotonde van Westende, we zonden daar uit. Na de show konden we cocktails drinken. Eén cocktail: Pisang Ambon. En ik dacht, dat zal minder straf zijn dan wijn. En op den duur … Ik had daar zoveel van gedronken dat ik alleen nog Pisang en geen Ambon meer dronk, denk ik", bekent Anja. En dat heeft ze de dag nadien moeten bekopen met een flinke kater. "Ik ben daar zo ziek van geweest", aldus Anja.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws