"Al 28 weken!": ex-K3'tje Josje Huisman doet alle harten smelten met kiekjes van haar bolle buik Celebs
Celebs

"Al 28 weken!": ex-K3'tje Josje Huisman doet alle harten smelten met kiekjes van haar bolle buik

"Al 28 weken!": ex-K3'tje Josje Huisman doet alle harten smelten met kiekjes van haar bolle buik

Josje Huisman (37) is momenteel in verwachting van haar tweede kindje. Op Instagram deelde haar vriend Leon Tanate nu een prachtige fotoreeks waarop Josje poseert met haar zwangere buik.

Josje Huisman vond vorig jaar opnieuw de liefde. Zo vormt het voormalige K3'tje momenteel een koppel met Leon Tanate, een creatief directeur uit Zwolle. De twee zijn inmiddels al ruim een jaar samen.

Midden mei lieten Josje en Leon weten dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Niet veel later onthulden ze ook het geslacht. Zo krijgt Kamari, het zoontje dat Josje kreeg met haar ex Cle Gyimah, er in oktober een broertje bij.

Week 28

Op Instagram deelde Leon nu enkele prachtige foto's van zijn zwangere vriendin. "Zo zie ik jou het liefst. Stralend, dansend, vol liefde, humor, zorgzaam, uniek, trots, mama, vrouw; dit is waarom ik van jou hou. Week 28", schrijft hij bij de wondermooie plaatjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws