Acteur Rik Verheye verscheurd van verdriet na onverwacht overlijden dierbare Celebs
Celebs

Acteur Rik Verheye verscheurd van verdriet na onverwacht overlijden dierbare

Acteur Rik Verheye verscheurd van verdriet na onverwacht overlijden dierbare

Rik Verheye heeft zeer droevig nieuws te melden op zijn Instagrampagina. Zo heeft de 36-jarige acteur zopas afscheid moeten nemen van iemand die hem nauw aan het hart lag.

Het zijn geen makkelijke maanden geweest voor Rik Verheye. Zo raakte in februari bekend dat hij en Ella Leyers al na zes maanden weer uit elkaar waren. De twee waren toen ook al enkele maanden verloofd.

Bron: Instagram Stories @rikverheye
Bron: Instagram Stories @rikverheye

Helaas moet Rik Verheye nu opnieuw een zware tegenslag verwerken. Zo is hij momenteel in diepe rouw. Op maandag 22 mei is namelijk regisseur en cameraman Yoohan Leyssens op 54-jarige leeftijd overleden. Rik Verheye kende hem van bij Woestijnvis, waar Yoohan aan de slag was als senior editor.

Callboys

Yoohan Leyssens werkte ook bijvoorbeeld mee aan de montage van 'Callboys', waarin Rik Verheye te zien was. Ook aan 'De zaak alzheimer', de film van Erik Van Looy uit 2003, hielp hij mee. Op zijn Instagramverhaal deelde Rik Verheye nu het doodsprentje van Yoohan. Hij voegde er ook nog een veelbetekenend hartje aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws