Acteur Peter Van de Velde meldt zeer verontrustend nieuws: "Kwaadaardig" Celebs
Celebs

Acteur Peter Van de Velde meldt zeer verontrustend nieuws: "Kwaadaardig"

Acteur Peter Van de Velde meldt zeer verontrustend nieuws: "Kwaadaardig"

Peter Van de Velde kende heel wat maag-en darmproblemen. Na een onderzoek bleek 'Piet Piraat' kwaadaardige poliepen te hebben. Die werden intussen verwijderd.

Volgens Peter had hij al een tijdlang veel maag- en darmproblemen. Hij durfde er echter niet mee naar de dokter gaan omdat hij bang was. Hij vertelt ook dat zijn slokdarm kapot brandde en dat hij een maagbreuk had. De problemen werden te erg, waarna hij een coloscopie en gastroscopie liet uitvoeren.

"Er werden na het onderzoek vier poliepen verwijderd waarvan twee kwaadaardig”, zegt de acteur. Ondanks dat onrustwekkende nieuws, kan hij er nog om lachen. "De coloscopie werd uitgevoerd in Reet, terwijl mijn arts in Kontich zijn praktijk heeft, dus ik zat duidelijk op de juiste plek.”

Medicatie

De 56-jarige Peter neemt medicatie tegen de maagbreuk. Hij heeft zijn lesje nu wel geleerd en laat zich nu geregeld onderzoeken. “Verder ga ik om het halfjaar op controle. Ik laat niks meer aan het toeval over", klinkt het in Primo.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws