7 maanden na de dood van Marcel: Gert Verhulst en Ellen Callebout delen droevig nieuws over Leo Celebs
Celebs

7 maanden na de dood van Marcel: Gert Verhulst en Ellen Callebout delen droevig nieuws over Leo

7 maanden na de dood van Marcel: Gert Verhulst en Ellen Callebout delen droevig nieuws over Leo

Op 4 oktober moesten Gert Verhulst en Ellen Callebout afscheid nemen van hun trouwe viervoeter Marcel. Helaas heeft het koppel nu ook minder fijn nieuws te melden over hun andere bouvier, Leo.

Eerder deze week vertelde Gert Verhulst bij 'De Tafel van Vier' dat hij afgelopen weekend samen met zijn vrouw Ellen Callebout heeft vastgezeten in de lift van het appartementsgebouw waar hij woont. "Ik heb dit weekend een uur vastgezeten in de lift. Ik wens het niemand toe", zei de presentator. Uiteindelijk moest de brandweer hen komen redden.

Intussen heeft Gert Verhulst ook meer details prijsgegeven over het voorval bij de HLN-podcast 'De Mediawatchers'. Daarin vertelde hij dat ook hun bouvier Leo samen met hen vastzat in de lift. En blijkbaar was het allesbehalve makkelijk om hem te redden.

55 kg

"De brandweer heeft de lift kunnen stilzetten tussen twee verdiepingen, waardoor we naar boven moesten klauteren", legt Gert uit. Maar Leo moest ook uit de lift raken. "Ik moest hem optillen. Ik dacht: 'Ik doe dat wel even'. Maar ik kreeg hem helaas niet alleen naar boven. Leo weegt 55 kg en ik heb een slechte rug", aldus Gert. "Uiteindelijk is er dan nog een brandweerman in de lift moeten springen om hem te redden." Eind goed, al goed dus!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws