6 maanden na de dood van Nicole: Hugo Sigal komt met groot nieuws over zijn relatie met Janine Bischops Celebs
Celebs

6 maanden na de dood van Nicole: Hugo Sigal komt met groot nieuws over zijn relatie met Janine Bischops

6 maanden na de dood van Nicole: Hugo Sigal komt met groot nieuws over zijn relatie met Janine Bischops

Op 4 mei was het exact zes maanden geleden dat Hugo Sigal, samen met heel Vlaanderen, afscheid moest nemen van Nicole Josy. Kort na haar dood deden er geruchten de ronde dat de zanger een relatie zou hebben met Janine Bischops (81). In Dag Allemaal heeft de 75-jarige zanger daar nu belangrijk nieuws over te melden.

Nicole Josy overleed vorig jaar op 4 november na een dodelijke val bij haar thuis. Ze werd 76 jaar. De zangeres leed ook al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer. Vlak na haar dood, dachten velen dat Hugo Sigal opnieuw de liefde gevonden had bij Janine Bischops. Maar die roddel ontkenden de twee met klem.

Janine Bischops is namelijk al jarenlang erg goed bevriend met Hugo. Ze was ook een van de beste vriendinnen van Nicole. Maar in Dag Allemaal moet Hugo nu toch nog iets kwijt over de actrice.

Diepere band

Zo vertelt de zanger dat hij zich geen leven met iemand anders kan voorstellen dan Nicole. "Dat je zoveel van iemand kan houden: dat is tegelijk verschrikkelijk en ook schoon. Ik kan me niet voorstellen dat er ooit iemand anders naast mij loopt. Ik wil dat ook niet", aldus Hugo. Al mogen er enkele mensen wél aan zijn zijde lopen. "Vrienden, ja. En familie. En zotte Janine (Janine Bischops, red). Dat wel. Maar een diepere band? Onmogelijk. Ik heb het beste al gehad", besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws