6 maanden na de diagnose van borstkanker krijgt Martine Jonckheere ongelooflijk nieuws te horen Celebs
Celebs

6 maanden na de diagnose van borstkanker krijgt Martine Jonckheere ongelooflijk nieuws te horen

6 maanden na de diagnose van borstkanker krijgt Martine Jonckheere ongelooflijk nieuws te horen

Eind vorig jaar maakte Martine Jonckheere (66) het droeve nieuws bekend dat ze lijdt aan borstkanker. Enkele maanden geleden liet ze haar tweede borst verwijderen en sinds enkele weken is ze gestart met hormoontherapie. Nu is er ook zeer fijn nieuws uitgelekt over de voormalige 'Familie'-actrice.

Enkele weken geleden had Martine Jonckheere nog slecht nieuws te melden op haar sociale media. De actrice kwam namelijk zwaar ten val toen ze haar terras wilde schoonmaken met een hogedrukreiniger. Ze liep daarbij een dubbele polsbreuk op.

Maar nu is er veel beter nieuws over de actrice uitgelekt. Zo heeft Koen Crucke zopas bekendgemaakt dat hij samen met Martine Jonckheere te zien zal zijn in de kerstkomedie 'Kerst met krukken'. In die nieuwe voorstelling, die vanaf 8 december 2023 te zien zal zijn in verschillende theaterzalen, zullen ze een glamoureus showbizzkoppel spelen.

Zalige madam

"Ik ben gek op komedie", vertelt Koen Crucke dolenthousiast aan Het Laatste Nieuws over de nieuwe voorstelling. "Voor mij is het zonder meer een cadeau en ook een beetje thuiskomen", aldus Crucke. Hij kijkt er ook enorm naar uit om samen met Martine Jonckheere op de planken te staan. "Ze is een zalige madam en ik ben er zeker van dat wij een bijzonder fijne tijd tegemoet gaan. Ik heb nu al het gevoel dat het klikt tussen ons, dus dat zou vonken moeten geven", aldus Koen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws