3 maanden na zijn wanhoopspoging: echtgenote Ines laat weten hoe het nu met Bart De Pauw gaat Celebs
Celebs

3 maanden na zijn wanhoopspoging: echtgenote Ines laat weten hoe het nu met Bart De Pauw gaat

3 maanden na zijn wanhoopspoging: echtgenote Ines laat weten hoe het nu met Bart De Pauw gaat

Drie maanden geleden werd televisiemaker Bart De Pauw (54) met spoed overgebracht naar het ziekenhuis na een wanhoopspoging. In Het Laatste Nieuws heeft zijn vrouw Ines nu een update gegeven over zijn gezondheid.

Op 14 februari werd Bart De Pauw met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De televisiemaker ondernam toen een wanhoopspoging. "Bart zat de laatste tijd heel diep, dat kan je wel begrijpen", vertelde Ines na het incident.

"Het is een cocktail van verdriet, schaamte en boosheid die hem zover heeft gedreven", legde de vrouw van Bart De Pauw toen ook uit. "Hij is al lange tijd in behandeling, het ging met ups en downs", aldus Ines. Drie maanden later gaat het ook opnieuw beter met de televisiemaker.

Ergste achter ons

Dat vertelt Ines vandaag in Het Laatste Nieuws. "Ik kan zeggen dat het wel weer gaat, ça va met hem", aldus Ines. "Laat me zeggen dat ik denk dat het ergste achter ons ligt", voegt ze er nog aan toe.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws