3 maanden na breuk met Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' deelt belangrijk nieuws over z'n liefdesleven Celebs
Celebs

3 maanden na breuk met Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' deelt belangrijk nieuws over z'n liefdesleven

3 maanden na breuk met Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' deelt belangrijk nieuws over z'n liefdesleven

Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' maakten in april hun relatiebreuk bekend. Bij Het Laatste Nieuws heeft Dziubi nu ook een update gegeven over zijn liefdesleven.

Dziubi en Brecht stapten in juni vorig jaar in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Hoewel iedereen dacht en hoopte op een prachtig liefdessprookje, kwam er in april toch een einde aan hun huwelijk. "Onze relatie werkte niet meer", vertelde Brecht onlangs nog in Het Laatste Nieuws over hun breuk.

Hij liet toen ook weten dat hij nog steeds single is en momenteel ook niet aan het daten is. Maar hoe zit het met zijn ex Dzuibi? Hij verscheen op donderdagavond samen met zijn 'Blind Getrouwd'-collega Jana De Bosscher op de première van de nieuwe Cirque du Soleil-show 'Kurios' en daar gaf hij ook een update over zijn liefdesleven.

Aan het daten?

Zo heeft hij in tegenstelling tot Jana nog geen nieuwe liefde gevonden. Net zoals Brecht is hij ook niet aan het daten op dit moment. "Mijn hoofd staat niet naar daten", aldus Dziubi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws