2 Fabiola-zangeres Loredana openhartig over zware gezondheidsproblemen: "Tumor" Celebs
Celebs

2 Fabiola-zangeres Loredana openhartig over zware gezondheidsproblemen: "Tumor"

2 Fabiola-zangeres Loredana openhartig over zware gezondheidsproblemen: "Tumor"

Twee jaar geleden kreeg Loredana plots slecht nieuws te horen. Zo had ze een tumor aan haar speekselklier en ze moest meteen onder het mes. In een nieuw interview praat de zangeres nu openlijk over die moeilijke periode én ze laat ook weten hoe het nu met haar gaat.

Loredana beantwoordt in Het Laatste Nieuws 'De 16 Vragen van De Wachter' en daarin onthult ze dat ze het meest dankbaar is voor haar gezondheid. "Je mag alles hebben in je leven, als je niet gezond bent, heb je niks", zegt de zangeres. Twee jaar geleden sloeg het noodlot plots toe, want ze ontdekte dat ze een tumor aan haar speekselklier had. Niet veel later moest ze een operatie ondergaan om die tumor te verwijderen.

Zowel de operatie als het herstel erna was volgens Loredana heel heftig. "Drie maanden lang is m'n gezicht gedeeltelijk verlamd gebleven en omdat mijn zenuwstelsel was aangetast, kon ik niet eens televisie kijken, autorijden of koken", legt ze uit. Voor alles, zelfs de was en de plas, moest ze hulp krijgen van Pat. "Dat vond ik moeilijk. Ik verlies niet graag de controle", geeft ze eerlijk toe. Intussen gaat het terug beter, maar geregeld heeft ze wel nog last van onder andere vermoeidheid en vocht in het gezicht.

Controle

Gelukkig moest Loredana geen chemo krijgen na de operatie. "Ik ben blij dat mij dat bespaard is gebleven en dat de tumor gewoon kon worden weggesneden", vertelt ze. "Ik weet hoe shit ik me na die operatie heb gevoeld. Wat zou het dan niet zijn geweest als ik er ook nog chemo bovenop had gekregen?", bedenkt ze zich. Zopas moest de zangeres nog bij haar arts langs gaan voor een check-up. “De controle was trouwens oké, alles ziet er goed uit, over een jaar moet ik terugkomen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws