1,5 jaar na haar herseninfarct: Frans Bauer deelt triest nieuws over zijn vrouw Mariska Celebs
Celebs

1,5 jaar na haar herseninfarct: Frans Bauer deelt triest nieuws over zijn vrouw Mariska

1,5 jaar na haar herseninfarct: Frans Bauer deelt triest nieuws over zijn vrouw Mariska

Begin vorig jaar sloeg het noodlot toe bij de familie Bauer. Zo werd Mariska, de vrouw van Frans Bauer, getroffen door een herseninfarct. In Dag Allemaal heeft hij nu ook een update gegeven over de toestand van zijn vrouw.

Frans Bauer en zijn gezin hebben een zeer moeilijke periode achter de rug. Zo kreeg Mariska Bauer in januari 2022 een herseninfarct. Daarvan is ze nog steeds herstellende. "Ze heeft nog heel veel last van haar hersenen", vertelde Frans Bauer onlangs in De Telegraaf. "Maar gelukkig gaat het weer de goede kant uit", klonk het toen ook nog.

In Dag Allemaal heeft hij nu opnieuw een update gegeven over haar. "Ze kan al heel wat dingen opnieuw doen", vertelt de zanger. Maar helaas had hij ook minder goed nieuws. "Bij een herseninfarct wordt er een bepaald gebied in de hersenen uitgeschakeld. Daardoor kan ze nu minder goed tegen prikkels en is ze sneller moe", aldus Frans.

Eerste keer

"Maar ik ben trots dat ze van zo ver terug is kunnen komen", vervolgt hij nog. Bovendien liggen er mooie vooruitzichten in het verschiet. "Voor de eerste keer sinds corona en het herseninfarct van Mariska gaan we weer als gezin op reis, met wat schoondochters erbij, naar Gran Canaria", aldus Frans.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws