1 maand na ziekenhuisopname: vrouw van Rob de Nijs komt met belangrijk nieuws over 80-jarige zanger Celebs
Celebs

1 maand na ziekenhuisopname: vrouw van Rob de Nijs komt met belangrijk nieuws over 80-jarige zanger

1 maand na ziekenhuisopname: vrouw van Rob de Nijs komt met belangrijk nieuws over 80-jarige zanger

Rob de Nijs (80), die lijdt aan de ziekte van Parkinson, werd op donderdag 20 april met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In het Nederlandse 'Tijd voor MAX' op NPO 1 gaf zijn vrouw Henriëtte nu een update over zijn gezondheidstoestand.

Een maand geleden werd Rob de Nijs met spoed overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij thuis onwel was geworden. Zijn vrouw Henriëtte paste zelf nog mond-op-mondbeademing toe. Nadat hij 's avonds eerst opnieuw even bij bewustzijn was geweest, verslechterde zijn toestand opnieuw. De familie werd zelfs gevraagd om naar het ziekenhuis te komen om afscheid van hem te nemen. Maar enkele dagen daarna was hij opnieuw uit de gevarenzone.

Zo mocht Rob de Nijs op 3 mei het ziekenhuis opnieuw verlaten. Bij de Nederlandse televisie gaf Henriëtte nu meer uitleg over het voorval. "Rob ademende niet meer en ik voelde geen hartslag meer", vertelt Henriëtte. "Dat was horror", aldus de vrouw van Rob de Nijs. Kort daarna kreeg ze te horen dat Rob kampte met "forse longembolieën".

Stabiel

"Hij glipte tussen mijn vingers vandaan. Het heeft niet veel gescheeld", aldus Henriëtte. Maar gelukkig had Henriëtte ook goed nieuws te melden. Zo gaat het momenteel "verbazingwekkend goed" met de 80-jarige zanger. "Zijn situatie is nu stabiel. Hij is uit het ziekenhuis en revalideert in een revalidatiecentrum", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws