1 jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Jiri en Florence kondigen fantastisch nieuws aan Celebs
Celebs

1 jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Jiri en Florence kondigen fantastisch nieuws aan

1 jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Jiri en Florence kondigen fantastisch nieuws aan

Jiri Punt en Florence Vandoorne stapten een jaar geleden in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. De afgelopen weken vertoefden de twee samen op vakantie in Bali. Vlak na hun thuiskomst had Florence ook prachtig nieuws te melden over haar en Jiri.

Op 2 juni breekt er een belangrijke dag aan voor Florence en Jiri. Dan is het namelijk exact een jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd'. En hoewel ze zichzelf "de slakken van het experiment" noemden, zijn ze wel het enige koppel dat nog getrouwd is uit het meest recente seizoen van 'Blind Getrouwd'.

De afgelopen weken gingen ze ook samen op vakantie. Zo trokken Florence en Jiri naar het Indonesische eiland Bali. Op Instagram deelde Florence nu ook nog enkele prachtige beelden van hun wondermooie reis.

Match made in heaven

En daarbij had ze ook zeer goed nieuws te melden. Zo laat Florence weten dat haar band met Jiri nog sterker geworden is en dat ze er al naar uitkijkt om binnenkort opnieuw samen op te reis te gaan. "Dat we een match waren was al gebleken, maar deze reis heeft dit voor ons nogmaals bevestigd! En dan nu ... brainstormen voor een volgende", klinkt het enthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws