1 jaar na de dood van haar man Gary maakt Ruth Beeckmans prachtig nieuws bekend: "Proficiat!" Celebs
Celebs

1 jaar na de dood van haar man Gary maakt Ruth Beeckmans prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

1 jaar na de dood van haar man Gary maakt Ruth Beeckmans prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Op 29 april was het exact een jaar geleden dat actrice Ruth Beeckmans afscheid moest nemen van haar man, Gary. Ze schreef toen ook een pakkende boodschap op Instagram ter ere van haar overleden man. Maar nu heeft de actrice ook zeer leuk nieuws te melden op haar sociale media.

Ruth Beeckmans verloor vorig jaar op 29 april haar partner Gary. Hij stierf op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Ruth en Gary vormden al 15 jaar een koppel toen het noodlot toesloeg. Samen hebben ze ook twee dochtertjes: Charlie-Sue en Cobey-Mae.

Maar nu heeft de actrice ook wat te vieren. Zo mocht Ruth Beeckmans afgelopen weekend 41 kaarsjes uitblazen. "41 it is ... Dank je voor alle lieve, hartverwarmende wensen en mooie cadeautjes en speciale dank aan mijn lieve vrienden die me naast een gezellige avond ook dit prachtige juweeltje gaven, ‘t is een mossel, dat vonden ze bij me passen", schrijft Ruth bij een foto op Instagram.

Heel wat verjaardagswensen

Meteen werd de actrice ook overstelpt met felicitaties. “Gelukkige verjaardag liefje!”, “Van harte gefeliciteerd lieve Ruth!”, “Proficiat!”, “41 dikke zoenen!” en “Hip, hip hoera, Ruth, geniet er nog van!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws