Suzan en Freek in grootste geheim getrouwd: "Wat zien jullie er prachtig uit" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Suzan en Freek in grootste geheim getrouwd: "Wat zien jullie er prachtig uit"

Suzan en Freek in grootste geheim getrouwd: "Wat zien jullie er prachtig uit"

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar afgelopen weekend brak eindelijk de mooiste dag van hun levens aan: Suzan en Freek zijn in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt. Daar deelt het Nederlandse duo meteen enkele prachtige beelden van.

Suzan en Freek vormen al vijftien jaar een onafscheidelijk koppel. In de zomer van 2022 ging de Nederlandse zanger in Berlijn uiteindelijk op één knie voor zijn jeugdliefde. Over de trouwplannen bleef het koppel altijd mysterieus, maar op zaterdag 2 december hebben de tortelduifjes elkaar in het grootste geheim - ook al deden al geruchten de ronde - elkaar hun jawoord gegeven.

“2 december 2023. Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, laten Suzan en Freek weten op Instagram. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen”, schrijven ze dankbaar. Daarbij delen ze meteen enkele kiekjes van hun sprookjeshuwelijk. “Gefeliciteerd”, “Zo mooi”, “Jullie stralen zoveel liefde uit” en “Wat zien jullie er prachtig uit”, willen hun fans meteen kwijt in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws