Soundos El Ahmadi uit 'De Slimste Mens' deelt droevig nieuws: "Al zoveel gehuild" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Soundos El Ahmadi uit 'De Slimste Mens' deelt droevig nieuws: "Al zoveel gehuild"

Soundos El Ahmadi uit 'De Slimste Mens' deelt droevig nieuws: "Al zoveel gehuild"

Soundos El Ahmadi is sinds haar deelname aan 'De Slimste Mens ter Wereld' razend populair in Vlaanderen. Maar in Nederland krijgt de comédienne heel wat kritiek te slikken. En die laat haar duidelijk niet koud.

Soundos El Ahmadi verkoopt hier zaalshow na zaalshow uit, maar in Nederland is dat een ander verhaal. Daar is niet iedereen fan van de comédienne. Onder meer cabaretier Youp van ’t Hek was niet mals voor Soundos en ook in het populaire Nederlandse tv-programma 'Vandaag Inside' kreeg ze het hard te verduren.

Al die kritiek is ook de reden waarom ze haar zaalshow 'Comeback Kid' noemde. "Ik ben nooit weggeweest, maar dat is wel vaak over me gezegd. ‘Die is afgeschreven.’ Ik heb echt veel shit over me heen gekregen", vertelde Soundos in het magazine &C.

Vaak gehuild

"Ik begreep al die haat niet, die ook van serieuze mensen bij kranten kwam. Hoezo doen al deze mensen alsof ik hun puppy’s vermoord heb, dacht ik. De grootste middelvinger die je kunt ­geven is het gewoon heel goed doen", aldus de comédienne. Maar de kritiek hakt er ook wel hard in. "Ik heb zo vaak gehuild", aldus Soundos.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws