Soundos El Ahmadi pakt uit met geweldig nieuws voor haar Vlaamse fans: "Ik heb naar jullie geluisterd" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Soundos El Ahmadi pakt uit met geweldig nieuws voor haar Vlaamse fans: "Ik heb naar jullie geluisterd"

Soundos El Ahmadi pakt uit met geweldig nieuws voor haar Vlaamse fans: "Ik heb naar jullie geluisterd"

Als iemand dit seizoen harten heeft veroverd in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, dan is het Soundos El Ahmadi wel. Het Nederlandse fenomeen viel bij tv-kijkend Vlaanderen duidelijk in de smaak. Zozeer zelfs dat de presentatrice en comédienne hen nu op een verrassing trakteert.

De slimste zal ze hoogstwaarschijnlijk niet worden, maar de Soundos El Ahamdi gaat wel met de titel van 'de grappigste mens ter wereld' lopen. “Ik heb het gevoel dat men hier mijn grote mond wel leuk vindt”, bedacht de Nederlandse zich al in Het Laatste Nieuws. “België is voor het ‘Beloofde Land’, want het voelt hier echt aan als een veilig, warm bad. Dat is net wat een comedian nodig heeft. Ja, ik voel me hier thuis.”

Soundos hoopte dan ook vurig dat haar deelname aan ‘De Slimste Mens’ een springplank zou worden om Vlaanderen te veroveren. Wel, we kunnen je vertellen: de comédienne lijkt goed op weg. Op Instagram pakt ze uit van een verrassing van jewelste: “België, ik heb naar jullie geluisterd. Ik heb duizenden berichten ontvangen met de vraag: ‘Wanneer kom je in België optreden?’ Nou, ik heb een tour uit de grond gestampt, speciaal voor jullie.”

Genoeg materiaal

De data en locaties voor haar show maakt de comédienne begin volgende week bekend. “Dan kan je meteen kaartjes bestellen. Dus houd mijn Instagram in de gaten”, schrijft ze nog met veel liefde. “In mijn schuif ligt genoeg materiaal om eens wat uit te proberen op de Vlaamse podia”, hintte ze eerder al in Het Laatste Nieuws. Dat belooft!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws